Inlämning (ny)

INLÄMNING

Plaggens skick är väldigt viktigt, du ska därför endast lämna in det som du själv skulle köpa.

Så här går det till:

1. Skicka plaggen till oss

Sortera gärna hemma och rensa bort plagg som är noppriga, fläckiga, trasiga, osv. Kläderna ska vara nytvättade och har de legat en tid i förrådet behöver de tvättas om. Skor och stövlar behöver rengöras innan de lämnas in. Skicket är otroligt viktigt för oss och vi kommer därför ta bort plagg som inte uppfyller kraven.

Friends of Léon tar emot kläder upp till storlek 138 och skor upp till storlek 32. Märken vi tar är tex. Mini Rodini, MarMar, Bobo Choses, Ralph Lauren och Kenzo. Här finner ni en fullständig lista över de märken vi tar in

Vi tar även emot kvalitativa leksaker i trä och även mindre barnmöbler såsom små rottingmöbler, dockvagnar, dekoration till barnrum osv. Är du osäker så skicka oss gärna bild på vad du vill lämna in.

Vi tar inte emot: Kläder i fel säsong, retro eller vintage-kläder, sportartiklar, sportkläder, pussel, lego, underkläder, mammakläder, vagnar, DVD-filmer, böcker, stora möbler, cyklar, hjälmar och bilbarnstolar.

2. Registrering

Du registreras som kund hos Friends of Léon vid din första inlämning. Vi registrerar och prismärker därefter varorna vi tar in beroende på inköpspris, skick och efterfrågan. Om du har specifika önskemål gällande prissättningen så meddela gärna detta vid inlämning.

Vi ser gärna att du har med dig max 20 artiklar vid varje inlämning. Dina inlämnade varor finns i butiken till försäljning i 90 dagar. Efter det ansvarar du själv som kund att komma och plocka ihop dina varor (vi hjälper såklart till i mån av tid). Det som inte säljs eller hämtas efter 90 dagar skänks vidare till välgörenhet.

Här finner du mer detaljerad information för inlämning

3. Du får kommission

Vi säljer på kommission vilket innebär att du som kund får betalt i efterhand för de varor som sålts.

Du som kund erhåller 40% av försäljningspriset.

Pengarna du tjänat på dina sålda varor får du hämta ut när du vill och finns registrerade på ditt kundkonto i 24 månader tills utbetalning sker. Du kan välja att få dina pengar insatta på ditt bankkonto eller använda dem för att handla i butiken.

VIKTIGT!

Pengarna betalas inte ut per automatik efter försäljning utan du måste själv meddela att utbetalning ska ske.